Når Det ny Teater i København til efteråret har premiere på Phantom of the Opera er det med en af skuespillerne fra Lyset over Skagen i den altdominerende hovedrolle som Phantom. Tomas Ambt Kofod har tidligere spillet den unge mand i forestillingen men er nu steget i graderne til rollen, som er en af de mest eftertragtede i musicals på verdensplan. Det er den bl.a., fordi den indeholder det mest sublime materiale, som komponisten Andrew Lloyd Webber har skabt. Dertil er rollen noget af det mest dramatiske der findes i det internationale musicalrepertoire.

Tomas glæder sig til udfordringen.

VIND 2 billetter til premieren

Hvilken skuespiller i Lyset over Skagen, spiller rollen som Marie Krøyer? 

1. Nicoline Siff Møller

2. Cecilie Stenspil

3. Silke Biranell

Premieren er 1. August 2019 i Arena Nord, Frederikshavn.
Vinderen udtrækkes og offentliggøres 31. august 2018.

(Billetten kan byttes til et andet spillested)

Du deltager nu i konkurrencen