Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/1/f/lysetoverskagen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Musicalen "Lyset over Skagen" kommer til Flensborg | Lyset over Skagen - en musical om skagensmalerne

Det er altid dejligt at komme rundt i Danmark, men det har også sin helt egen charme få lov til at komme lidt udenfor landets grænser. Og det kommer “Lyset over Skagen” nu; vi skal nemlig spille på Deutche Haus i Flenborg.

Initiativtageren til at “Lyset over Skagen” kommer til Flensborg, er Sydslesvigsk Forening, der har som formål at støtte og fremme dansk kultur i Sydslesvig. Hvad kan være bedre end en original dansk musical, der handler om skagensmalerne, til at leve op til det formål?

Datoen er fastsat til d. 25. september 2019, men billetsalget går først i gang i løbet af foråret 2019.

Hele holdet bag “Lyset over Skagen” glæder sig til at komme til den dejlige by Flensborg og ikke mindst til at spille “Lyset over Skagen” i Deutsches Haus. Den historiske bygning er beliggende lige midt i Flensborg og regnes for at være en af byens allermest kendte kulturelle monumenter. Den smukke store sal “Grosser Saal” i jugendstil med plads til 1450 publikummer i Deutsches Haus kommer til at danne en fantastisk baggrund for “Lyset over Skagen”.

Sydslesvigerne kan glæde sig til et festfyrværkeri af en forestilling, med masser af store optrin og dejlig musik.

Vi ses i Sydslesvig!