Allerede nu – kun en måned efter, at billetsalget blev skudt i gang – har 5.000 publikummer sikret sig billet til nyopsætningen af musicalen “Lyset over Skagen”.

Det sker desuden med mere end et år til premieren, der er den 1.august 2019 i Arena Nord, Frederikshavn.

“Lyset over Skagen” anno 2019 bliver instrueret af den flere gange prisbelønnede instruktør Daniel Bohr, mens det – blandt andre – er Silke Biranell, Tomas Ambt Kofod, Nicoline Siff Møller, Jesper Lundgaard og Anders Teigen, der indtager scenen i de bærende roller som henholdsvis Marie Krøyer, P.S. Krøyer, Anna Ancher, Michael Ancher og Holger Drachmann.

Det er 11 år siden, at den succesfulde musical blev sat op for første gang. Dengang oplevede over 60.000 mennesker “Lyset over Skagen”. En musical, der 10 år efter premieren stadig huskes af danskerne. En undersøgelse lavet af Epinion i 2017 peger nemlig på, at 14% i Hovedstaden, 19% i Østjylland og 43% i Vendsyssel husker musicalen. Det har ført til, at forestillingen om skagensmalerne nu bliver sat op på ny.

“Lyset over Skagen” har premiere den 1. august 2019 i Frederikshavn og kommer derefter blandt andet til Aarhus, Vejle, Aalborg, Odense og København. Du kan se alle spillesteder og hvor du kan købe billet her: spillesteder.

Vil du gerne læse hele pressemeddelelsen? Find den på vores side med pressemateriale.