Der bliver tale om en fornyet og spektakulær musicalopsætning, når LYSET OVER SKAGEN til næste sommer får nypremiere i sommerlandet og derefter går på Danmarksturne.

Kunstnere fra det kreative team, trådte I går sammen på Glorup Gods i det sydfynske, for at tegne streger op til designet af den spændende forestilling.

Med nypremiere 1. august 2019 I Arena Nord, Frederikshavn, vil forestillingen  præsentere en stribe kendte danske musicalskuespillere, hvoraf enkelte på nuværende tidspunkt er offentliggjorte. Det er Tomas Ambt Kofod, Nicoline Siff Møller, Silke Biranell samt Jesper Lundgaard, der alle har gjort sig bemærket gennem en årrække som nogle af vore mest elskede sangere og spillere inden for musikteater.  /ks

På billedet ses fra venstre mod højre: scenograf og lysdesigner Jesper Kongshaug, kostumedesigner Maria Gyllenhoff, teaterleder Kim Sørensen, produktionsleder Allan Lauridsen, samt sceneinstruktør, Daniel Bohr.