De folkekære skuespillere Anders Bircow og Joachim Knop slutter sig til castet, der til august 2019 skal fortælle den gribende historie om skagensmalerne og det skrøbelige ægteskab mellem Marie og P.S. Krøyer. 

I passende omgivelser på ”toppen af Danmark” kunne Danske Musicals søndag d. 19. august præsentere to nye markante navne til musicalen om de store skagensmalere. Anders Bircow, der blev landskendt som en del af komikertrioen Linie 3, påtager sig hele to roller i stykket, når han folder sig ud som både fiskeskipper og italiensk kok. Den operauddannede Joachim Knop, der fik sit folkelige gennembrud som Peter i Kærlighed ved første hik,spiller rollen som den svenske komponist Hugo Alfvén, der bejler til den gifte Marie Krøyer.

Anders Bircow og Joachim Knop er begge begejstret over at blive en del af castet på nyopsætningen `Lyset over Skagen´.

”Jeg har slået mine folder i Skagen hver sommer i næsten 40 år, og det er den samme gode stemning jeg oplever der hvert år. Og netop den særlige stemning glæder jeg mig til at genskabe i `Lyset over Skagen´”, fortæller Anders Bircow.

Det bliver også med gensynsglæde, når Joachim Knop træder ind i musicalens smukke scenografi.

I starten af 90’erne tomlede jeg til Skagen hver sommer sammen med mine venner. Selvom den tid for længst er forbi, husker jeg stadig tydeligt de smukke klitter, vi sprang længdespring fra og månelandskabet, når man nærmede sig Skagen. Så det bliver skønt at komme tilbage i de omgivelser i `Lyset over Skagen´”, fortæller han.

Vi glæder os over, at endnu to fremtrædende skuespillere har sagt ja til at være en del af nyopsætningen af “Lyset over Skagen”.

Redigeret uddrag af pressemeddelelse af Natasha Horst Bülow. Link til hele pressemeddelelsen her: pressemeddelelse om nye skuespillere.

Foto: Gorm Branderup.