De sidste elleve skuespillere er fundet til  Lyset over Skagen, musicalen der kommer på Danmarksturne i efteråret 2019.

Musicalen om de verdensberømte Skagenmalere har i alt 18 professionelle medvirkende.

De nyligt fundne er valgt ved audition. De knytter sig til de syv hovedroller, der allerede for et halvt års tid siden blev valgt til rollerne som P.S. og Marie Krøyer, Anna og Michael Ancher. De syv er Anders Bircow , Tomas Ambt Kofod, Joachim Knop, Jesper Lundgaard, Nicoline Siff Møller  Silke Biranell og Anders Teigen.

Blandt de elleve øvrige  medvirkende er flere nyuddannede skuespillere fra Fredericia Musicalakademi, som hermed får deres professionelle debut..

Alle skal de træde ind i roller som kunstere og bohemer,  som fiskermænd og vaskekoner, solide missionsfolk og frihedssøgende ungersvende uden om enklaven af de kendte malere.

Navnene på de nye er Nanna Hjorth Rossen, (hende fra Hairspray), Christina Marie Skodborg, Matilde Zeuner, Sandra Elsfort, Marie Louise Hansen og Kinne Lucas.

På herresiden finder vi Søren Torpegaard, Jonas Holst, Rasmus Emil Mortensen, Rasmus Albeck og Jonas Suurballe.

Næste skridt i produktionen er udviklingen af den scenografiske ramme, som Jesper Kongshaug står for i samarbejde med iscenesætter, Daniel Bohr, fhv. operachef.

På billedet ses Kinne Lucas og Christina Skodborg, der medvirkede i biroller som vaskekoner i Fregatten Jylland – med et smil på læben. I 2019 skal de være understudies på rollerne som Anna Ancher og Marie Krøyer.