Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/1/f/lysetoverskagen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Skuespillertræf på Skagens Museum | Lyset over Skagen - en musical om skagensmalerne

Research on location er et af de hjælpemidler, en skuespiller kan bruge i sine forberedelser til en rolle.

Med det formål fik Skagens Museum forleden besøg af hele syv af de medvirkende i musicalen LYSET OVER SKAGEN, der får premiere 1. august 2019, og skildrer livet blandt de kendte malere, P. S. Krøyer, Marie Krøyer, Michael Ancher m.fl.

“Det bliver en forestilling med ægte, dansk liv og sjæl – og musikken er vidunderlig”, siger Anders Bircow i dette indslag (4:35) mellem de verdensberømte maleres værker på museet.