Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/1/f/lysetoverskagen.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5812 Lyset over Skagen på malerkursus | Lyset over Skagen - en musical om skagensmalerne

Lyset over Skagen handler om nogle af danmarks mest kendte malede. Derfor er det vigtigt, at skuespillerne lærer nogle af de mest basale færdigheder, såsom at holde rigtigt på en malerpensel og en palette.

Derfor sendt vi Tomas Ambt kofod, Silke Biranell, Jesper Lundgaard og Nicoline Siff Møller på malerkursus hos Mikael Melbye.

Det blev en dejlig og sjov dag, hvor skuespillerne ikke blot lærte, hvordan de bedst kommer til at fremstå som professionelle malere, men også detaljer om de forskellige maleres malerstil.

Vi sørgede for at forevige malerkurset på film og billeder. Hvis du brug for at downloade billederne og filmen kan du gøre det her: pressemateriale